NOVOSTI:
IDEALAN POČETAK ZA BEBE I DJECU

Tvrtka Jackel, koja postoji od 1900. god., lansirala je u Velikoj Britaniji šalice za učenje samostalnog pijenja i dječji pribor za jelo pod nazivom Tommee Tippee® 1965. godine. 1983. kompaniju preuzima Mayborn Group čime započinje nova era u razvoju proizvoda, internacionalizaciji poslovanja i stvarnju globalno prepoznatljivog branda Tommee Tippee®. Sjedište tvrtke i proizvodni pogoni sele u Cramlington, a 1995. otvaraju tvornicu u Kini.

1997. godine Mayborn kupuje britansku tvrtku Sangenic®, proizvođača jedinstvenog, patenitarnog sustava za odlaganje iskorištenih jednokratnih pelena i započinje distribuciju diljem svijeta iz svojih pogona u Mansfieldu. Tvrtka 2005. godine lansira svoj revolucionarni Closer to Nature® sustav za hranjenje dojenčadi, prvi na tržištu koji uspješno kombinira dojenje i hranjenje na bočicu. Već godinu dana nakon uvođenja na tržište Closer to Nature® bočice osvajaju prestižnu "Mother and Baby" nagradu za najbolju bočicu. 2009. godine Tommee Tippee® postaje britanskim "SUPERBRANDOM", kao jedna od 500 najboljih robnih marki u zemlji.

Danas je Tommee Tippee® vodeći britanski brand na svom području, prisutan na 6 kontinenata, u preko 60 zemalja, a posljednja velika akvizicija dogodila se 2010. god. otvaranjem vlastitog ureda u SAD-u.

S gotovo 50 godina iskustva u proizvodnji dječje opreme i širokom paletom proizvoda za dojilje, bebe i djecu, Tommee Tippee® proizvodi zadobili su povjerenje roditelja diljem svijeta. Neprekidnim ulaganjem u razvoj, inovativnim pristupom, kvalitetom, naprednom tehnologijom zaštićenom patentima te dizajnom Tommee Tippee® proizvodi pratiti će razvoj i potrebe vašeg djeteta od samog početka do predškolske dobi.


VAŽNA OBAVIJEST: Za ispravno funkcioniranje Tommee Tippee Explora šalica i čaša i sigurnu upotrebu nužno je striktno pridržavanje uputa za čišćenje i održavanje, posebno bijelog ventila na šalicama s anatomskim usnikom.

Pažljivo proučite priloženu uputu (PDF, desno) i/ili pogledajte
video o čišćenju Tommee Tippee šalica.SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Otvorena na adresi
Bistranska 93, Poljanica Bistranska.

Telefon: (01) 45 55 853
Radno vrijeme prodavaonice: PON - PET 8 - 19 sati
SUBOTOM 8 - 14 sati.
NATJEČAJ ZA RADNA MJESTA

Otvoren je natječaj za nova radna mjesta u marketingu i prodaji:

1.) Regionalni voditelj marketinga i prodaje
za područje Dalmacije

2.) Medicinsko-farmaceutski prodajni predstavnik
za područje Dalmacije

3.) Medicinsko-farmaceutski prodajni predstavnik
za područje Slavonije

Prijave traju do 17. veljače 2020. godine. Detalje možete saznati ovdje...
STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Obavještavamo cijenjene kupce da Pharmatheka Consult nema web-trgovinu. Upućujemo Vas na www.pharmashop.hr
Ako želite naše proizvode naručivati putem web-trgovine, molimo posjetite stranice "www.pharmashop.hr" ili mrežne stranice ljekarni koje, uz registriranu ljekarnu kao klasičnu prodavaonicu, imaju svoju web-trgovinu.


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.