NOVOSTI:
PRIRODNO MORE ZA LAKŠE DISANJE
POGLEDAJTE VIDEO

Početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, F. Herlemont izložio je jednostavnu, ali i revolucionarnu ideju o mogućnosti primjene morske vode u obliku raspršivača u svakodnevnoj higijeni nosa.
Francuska tvrtka Laboratoires Fumouze predstavila je 1975. godine STERIMAR®, prvu izotoniziranu otopinu prirodne morske vode namijenjenu higijeni nosa. STERIMAR® je i danas leader na većini eurpskih i svjetskih tržišta.

U Hrvatskoj je STERIMAR prvi puta predstavljen početkom 1997. godine. Iako je edukacija o primjeni morske vode ponekad nailazila na otpor, zahvaljujući geografskom položaju Hrvatske i Jadranu, znanjima o talasoterapiji i tradicionalnoj primjeni inhalacija kod tegoba dišnog sustava, STERIMAR je ubrzo postao nezaobilazan sastavni dio gotovo svake kućne ljekarne.

Morska voda je mineralna voda koja sadrži sve elemente iz Mendeljejevog periodičkog sustava, među kojima su svi elementi u tragovima (sumpor, bakar, kalij, brom, stroncij, silicij, bor) neophodni u metaboličkim procesima u organizmu, kao i druge tvari koje morskoj vodi daju obilježja životnog medija. Zahvaljujući mikroorganizmima koje sadrži prirodno more (fitoplanktoni i zooplanktoni), a koji u okoliš oslobađaju organske tvari s antibiotskim, bakteriostatskim, hormonalnim i nutritivnim svojstvima te neorganskim tvarima, morska voda ima dokazano povoljan učinak na zdravlje ljudskog organizma.

SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Adresa: Bistranska 93,
Poljanica Bistranska.
Telefon: (01) 45 55 853
Poštovani kupci,
Specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda „Pharmatheka“ je PRIVREMENO ZATVORENA. Hvala vam na razumijevanju,
Vaša Pharmatheka
AURAXOL
Nova web stranica AURAXOL:
STERIMAR
Posjetite našu službenu Sterimar stranicu putem sljedećeg linka:
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Proizvodi iz asortimana Pharmatheka Consult mogu se naručiti putem internetske trgovine.
Sve proizvode iz asortimana dodataka prehrani, kozmetičkih proizvoda i dječjeg pribora možete naručivati putem internetske trgovine www.pharmashop.hr. Medicinske proizvode Sterimar i sve ostale proizvode iz našeg asortimana možete naručivati putem mrežnih stranica ljekarni koje, osim klasične ljekarničke prodavaonice, imaju vlastitu internetsku trgovinu.


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.