NOVOSTI:
PRIRODNO MORE ZA LAKŠE DISANJE
POGLEDAJTE VIDEO

Početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, F. Herlemont izložio je jednostavnu, ali i revolucionarnu ideju o mogućnosti primjene morske vode u obliku raspršivača u svakodnevnoj higijeni nosa.
Francuska tvrtka Laboratoires Fumouze predstavila je 1975. godine STERIMAR®, prvu izotoniziranu otopinu prirodne morske vode namijenjenu higijeni nosa. STERIMAR® je i danas leader na većini eurpskih i svjetskih tržišta.

U Hrvatskoj je STERIMAR prvi puta predstavljen početkom 1997. godine. Iako je edukacija o primjeni morske vode ponekad nailazila na otpor, zahvaljujući geografskom položaju Hrvatske i Jadranu, znanjima o talasoterapiji i tradicionalnoj primjeni inhalacija kod tegoba dišnog sustava, STERIMAR je ubrzo postao nezaobilazan sastavni dio gotovo svake kućne ljekarne.

Morska voda je mineralna voda koja sadrži sve elemente iz Mendeljejevog periodičkog sustava, među kojima su svi elementi u tragovima (sumpor, bakar, kalij, brom, stroncij, silicij, bor) neophodni u metaboličkim procesima u organizmu, kao i druge tvari koje morskoj vodi daju obilježja životnog medija. Zahvaljujući mikroorganizmima koje sadrži prirodno more (fitoplanktoni i zooplanktoni), a koji u okoliš oslobađaju organske tvari s antibiotskim, bakteriostatskim, hormonalnim i nutritivnim svojstvima te neorganskim tvarima, morska voda ima dokazano povoljan učinak na zdravlje ljudskog organizma.

SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Otvorena na adresi
Bistranska 93,
Poljanica Bistranska.

Telefon: (01) 45 55 853
Radno vrijeme prodavaonice: Ponedjeljak - petak od 8 do 18 h
Subota i nedjelja - zatvoreno
STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Obavještavamo cijenjene kupce da Pharmatheka Consult nema web-trgovinu. Upućujemo Vas na www.pharmashop.hr
Ako želite naše proizvode naručivati putem web-trgovine, molimo posjetite stranice "www.pharmashop.hr" ili mrežne stranice ljekarni koje, uz registriranu ljekarnu kao klasičnu prodavaonicu, imaju svoju web-trgovinu.


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.