NOVOSTI:
NAJBOLJE IZ PRIRODE U FITOTERAPIJI

Talijanska tvrtka ESI danas je internacionalna kompanija, prisutna u oko 50 zemalja. Specijalizirana je za proizvodnju fitoterapeutika, dodataka prehrani, nutraceutika, dijetetskih proizvoda i kozmeceutika.
Osnovao ju je 1975. godine njezin današnji predsjednik, Antonio Maria Galleano.
U početku se ime ESI povezivalo s nizom patentiranih, izvorno švicarskih, formula na bazi ljekovitog bilja. No tvrtka ESI ubrzo je odlučila pokrenuti vlastitu proizvodnju i dizajniranje novih formulacija pripravaka, u skladu s novim znanstvenim spoznajama i zahtjevima tržišta.

Tvrtka ESI prisutna je na tržištu punih 35 godina, zahvaljujući istraživačkim naporima i stvaranju boljih i efikasnijih proizvoda. Strogi odabir i pažljiva kontrola sirovina osigurali su proizvođaču ESI status leadera u proizvodima na prirodnoj osnovi.
Zahvaljujući modernom plantažnom uzgoju u području oko gradića Albissola Marina, (Italija) i sustavu vrlo stroge kontrole, tvrtka ESI održava najviše standarde kvalitete u proizvodnji i jamči najvišu kakvoću i sigurnost proizvoda.


Kvaliteta i čistoća proizvoda predstavljaju najvažniji cilj tvrtke i postižu se:

  • izborom i korištenjem pažljivo odabranih sirovina s dokazanim učinkom
  • izuzetno strogim kontrolama koje se provode u vrhunski opremljenim laboratorijima
  • izuzetno visokim standardima kvalitete zahvaljujući modernim proizvodnim pogonima i opremi za kontrolu kvalitete

Stalnu kakvoću proizvoda osigurava provođenje HACCP sustava i certifikat ISO 9001:2000 norme koju tvrtka ESI posjeduje od 1997. godine. Uz to, proizvodi tvrtke ESI nosioci su brojnih certifikata i patenata.

SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Adresa: Bistranska 93,
Poljanica Bistranska.
Telefon: (01) 45 55 853
Poštovani kupci,
Specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda „Pharmatheka“ je PRIVREMENO ZATVORENA. Hvala vam na razumijevanju,
Vaša Pharmatheka
AURAXOL
Nova web stranica AURAXOL:
STERIMAR
Posjetite našu službenu Sterimar stranicu putem sljedećeg linka:
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Proizvodi iz asortimana Pharmatheka Consult mogu se naručiti putem internetske trgovine.
Sve proizvode iz asortimana dodataka prehrani, kozmetičkih proizvoda i dječjeg pribora možete naručivati putem internetske trgovine www.pharmashop.hr. Medicinske proizvode Sterimar i sve ostale proizvode iz našeg asortimana možete naručivati putem mrežnih stranica ljekarni koje, osim klasične ljekarničke prodavaonice, imaju vlastitu internetsku trgovinu.


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.