NOVOSTI:
Dobro došli na naše stranice!

PHARMATHEKA CONSULT osnovana je 1996. godine kao tvrtka za zastupanje proizvođača, savjetovanje i vanjsku trgovinu u području medicinskih proizvoda, proizvoda za njegu dojenčadi i male djece, dodataka prehrani i biljnih pripravaka te dermokozmetike i kozmetičkih proizvoda.

Danas zastupamo nekoliko renomiranih europskih proizvođača: talijanskog proizvođača fitoterapeutika, biljnih pripravaka i prirodne kozmetike ESI, francusku tvrtku koja je lansirala STERIMAR, britanskog proizvođača čija je najpoznatija linija TOMMEE TIPPEE i ICIM, talijanskog proizvođača dermokozmetike BioNike.

Asortiman naših proizvoda usmjeren je na pripravke prirodnog i biljnog podrijetla koji pomažu čuvanju zdravlja i ublažavanju manjih zdravstvenih tegoba. Tu su pripravci za ublažavanje tegoba kod bolesti nosa i gornjeg dišnog sustava, rinitisa i alergija, prehlade i kašlja, probavnih tegoba, blago povišenog krvnog tlaka i masnoća u krvi, dermatoza poput atopijskog i seborejičkog dermatitisa, masne kože s aknama, pojačanog crvenila i rozaceje, izrazito osjetljive kože i vlasišta kojima je potrebna specifična njega i zaštita od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Posebno izdvajamo naše programe čiji su proizvodi namijenjeni njezi i čuvanju zdravlja novorođenčadi, dojenčadi i male djece te asortiman proizvoda za hranjenje i učenje samostalnosti kod djece predškolske dobi.

Krajem 2007. godine preselili smo se na područje Zagrebačke županije, u podnožje Parka prirode Medvednica. Bistra, njena netaknuta priroda i ljepote krajolika bili su nam inspiracija i poticaj za širenje poslovanja i osmišljavanje novih proizvoda. Naši vlastiti proizvodi AURAXOL i IDUNA temelje se na prirodnim i biljnim sastojcima, autohtonim biljnim vrstama i njihovoj tradicionalnoj primjeni.

Vizija, misija i strategija

VIZIJA

Pharmatheka Consult će biti prepoznatljiva tvrtka za kvalitetne, pouzdane i inovativne proizvode namijenjene prevenciji, očuvanju zdravlja, poboljšanju fizioloških funkcija organizma i boljoj kvaliteti života. U istraživanju i razvoju vlastitih proizvoda primarno ćemo koristiti prirodne tvari, čiji se učinci na zdravlje temelje na znanstvenim dokazima. U razvoju proizvoda vodit ćemo se principima integrativne medicine.

MISIJA

Naš je zadatak razvijati kvalitetne proizvode koji će ispuniti potrebe i očekivanja korisnika. Naš portfelj čine proizvodi iz vlastitog razvoja i odabrani brendovi naših partnera u području rinologije, fitoterapije, dijetoterapije, dermatologije i kozmetologije. Osobitu pažnju posvećujemo stručnoj suradnji s liječnicima, ljekarnicima i drugim zdravstvenim djelatnicima koji su u neposrednom kontaktu sa svojim pacijentima, ujedno korisnicima naših proizvoda. Svakodnevno komuniciramo preko suvremenih i digitalnih mreža informiranja, u nastojanju da uvijek budemo dostupni našim partnerima i korisnicima proizvoda. U radu primjenjujemo načela dobre distribucijske prakse i sustava upravljanja kvalitetom.

Dokument:

Vizija i misija

Revizija 02/ 22.10.2022

Politika kvalitete

Pharmatheka Consult jedna je od vodećih malih tvrtki prisutnih na hrvatskom farmaceutskom tržištu. Osnovna djelatnost je zastupanje proizvođača, distribucija i veleprodaja medicinskih i farmaceutskih proizvoda, dodataka prehrani i biljnih pripravaka (nutraceutika), dermokozmetike i kozmetičkih proizvoda (kozmeceutika) te proizvoda za hranjenje i njegu dojenčadi i male djece. Poslovanje uključuje svakodnevnu i profesionalnu komunikaciju s liječnicima koji naše proizvode preporučuju svojim pacijentima, s ljekarnicima koji predstavljaju zadnju kariku u edukaciji pacijenata i krajnjih korisnika o učincima, primjeni i dobrobiti koje proizvodi imaju za korisnika te izravnu komunikaciju s krajnjim korisnicima naših proizvoda.

Definiranjem politike sustava upravljanja kvalitetom opredijelili smo se za sustavno i učinkovito upravljanje kvalitetom proizvoda renomiranih proizvođača koje zastupamo i čije proizvode distribuiramo, kao i svih vlastitih proizvoda te usluga koje pružamo svojim kupcima i krajnjim korisnicima.

Kvalitetom i pouzdanošću usluge koju pružamo želimo proširiti tržište našeg djelovanja, a svim našim poslovnim partnerima ponuditi i osigurati dugotrajnu poslovnu suradnju. Poslovna suradnja uvijek ima najmanje dvije strane, a naša je želja kontinuirano raditi na poboljšanjima, kako bi obje strane bile u potpunosti zadovoljne. Kvalitetan proizvod i usluga, brzina isporuke, profesionalnost i uslužnost naših djelatnika ključne su odrednice Pharmatheke Consult kao kvalitetnog i pouzdanog partnera.

Primjenom načela i zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015 težimo ostvarenju stalnih poboljšanja, kroz unaprjeđivanje poslovnih procesa unutar tvrtke i kroz dobru koordinaciju svih poslovnih procesa. Samo tako možemo biti sigurni da podižemo razinu ukupne kvalitete poslovanja. Sustav upravljanja kvalitetom temelji se na načelima usmjerenosti prema zadovoljavanju postavljenih zahtjeva i ispunjavanju očekivanja kupaca i korisnika. Naš glavni fokus je kvaliteta i sigurnost svih proizvoda iz prodajnog asortimana, a osobito kvaliteta i sigurnost naših vlastitih proizvoda. To je ujedno i preduvjet za razvoj optimalnih partnerskih odnosa s kupcima i korisnicima proizvoda.

Naši kupci i korisnici imaju povjerenje u nas, ali isto tako i u proizvode koje nudimo na tržištu, bez obzira radi li se o proizvodima naših partnera koje zastupamo ili o našim vlastitim proizvodima. Smatramo da je za postignuto povjerenje zaslužna upravo kvaliteta. Stoga nam kvaliteta predstavlja platformu za postizanje održivog rasta i razvoja. Povjerenje temeljeno na kvaliteti, ugledu i visokim standardima koje postavljamo od 1996. godine, kada je tvrtka osnovana, naše je osnovno opredjeljenje u svakodnevnom radu i u svim segmentima poslovanja.

Uspjeh našeg poslovanja ovisi o zadovoljstvu kupaca i korisnika naših proizvoda i usluga. Stoga nam je izuzetno važno udovoljiti zahtjevima i potrebama kupaca, a dodatno kreativnim rješenjima i inovativnim sastojcima proizvoda zadovoljiti njihova očekivanja. Samo uz zadovoljnog kupca možemo zauzeti poziciju vodeće tvrtke na području na kojem poslujemo, zadržati izgrađenu reputaciju i stečenu prepoznatljivost.

Naša trajna obaveza upravo je kvaliteta naših proizvoda. Stoga sustav upravljanja kvalitetom, uspostavljen prema normi ISO 9001:2015, održavamo uz osiguravanje bezuvjetne sukladnosti svih naših proizvoda s primjenjivim zakonskim propisima i zahtjevima kupaca i krajnjih korisnika. U tom cilju neprekidno radimo na edukaciji svih naših zaposlenika, kao i na izgradnji i jačanju svijesti o tome koliko je kvaliteta važna. Veliku pozornost poklanjamo kontinuiranom ulaganju u osposobljavanje, izobrazbu i napredovanje zaposlenika. Od njih očekujemo profesionalnost, odgovornost te ispunjavanje radnih zadataka. Educirani, motivirani i zadovoljni zaposlenici, njihovo znanje, iskustvo i odgovoran odnos prema radu predstavljaju preduvjete za najbolje rezultate.

Pharmatheka Consult će i ubuduće sve upravljačke odluke donositi na načelima dobrog upravljanja koje se zasniva na uvažavanju stvarnih i mjerljivih činjenica, na argumentima, pravodobnom informiranju, uključivanju svih zainteresiranih strana te redovitom analiziranju učinaka svih donesenih odluka.

Uprava Društva:
Danijela Kovačević, predsjednica uprave

Dokument:

Politika kvalitete

Revizija 02/ 22.10.2022.

SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Adresa: Bistranska 93,
Poljanica Bistranska.
Telefon: (01) 45 55 853
Poštovani kupci,
Specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda „Pharmatheka“ je PRIVREMENO ZATVORENA. Hvala vam na razumijevanju,
Vaša Pharmatheka
AURAXOL
Nova web stranica AURAXOL:
STERIMAR
Posjetite našu službenu Sterimar stranicu putem sljedećeg linka:
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Proizvodi iz asortimana Pharmatheka Consult mogu se naručiti putem internetske trgovine.
Sve proizvode iz asortimana dodataka prehrani, kozmetičkih proizvoda i dječjeg pribora možete naručivati putem internetske trgovine www.pharmashop.hr. Medicinske proizvode Sterimar i sve ostale proizvode iz našeg asortimana možete naručivati putem mrežnih stranica ljekarni koje, osim klasične ljekarničke prodavaonice, imaju vlastitu internetsku trgovinu.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.