NOVOSTI:
Dobro došli na naše stranice!

PHARMATHEKA CONSULT osnovana je 1996. godine kao tvrtka za zastupanje proizvođača, savjetovanje i vanjsku trgovinu u području medicinskih proizvoda, proizvoda za njegu dojenčadi i male djece, dodataka prehrani i biljnih pripravaka te dermokozmetike i kozmetičkih proizvoda.

Danas zastupamo nekoliko renomiranih europskih proizvođača: talijanskog proizvođača fitoterapeutika, biljnih pripravaka i prirodne kozmetike ESI, francusku tvrtku koja je lansirala STERIMAR, britanskog proizvođača čija je najpoznatija linija TOMMEE TIPPEE i ICIM, talijanskog proizvođača dermokozmetike BioNike.

Asortiman naših proizvoda usmjeren je na pripravke prirodnog i biljnog podrijetla koji pomažu čuvanju zdravlja i ublažavanju manjih zdravstvenih tegoba. Tu su pripravci za ublažavanje tegoba kod bolesti nosa i gornjeg dišnog sustava, rinitisa i alergija, prehlade i kašlja, probavnih tegoba, blago povišenog krvnog tlaka i masnoća u krvi, dermatoza poput atopijskog i seborejičkog dermatitisa, masne kože s aknama, pojačanog crvenila i rozaceje, izrazito osjetljive kože i vlasišta kojima je potrebna specifična njega i zaštita od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Posebno izdvajamo naše programe čiji su proizvodi namijenjeni njezi i čuvanju zdravlja novorođenčadi, dojenčadi i male djece te asortiman proizvoda za hranjenje i učenje samostalnosti kod djece predškolske dobi.

Krajem 2007. godine preselili smo se na područje Zagrebačke županije, u podnožje Parka prirode Medvednica. Bistra, njena netaknuta priroda i ljepote krajolika bili su nam inspiracija i poticaj za širenje poslovanja i osmišljavanje novih proizvoda. Naši vlastiti proizvodi AURAXOL i IDUNA temelje se na prirodnim i biljnim sastojcima, autohtonim biljnim vrstama i njihovoj tradicionalnoj primjeni.

Vizija, misija i strategija

VIZIJA

Pharmatheka Consult će postati referentno ime za kvalitetne i pouzdane proizvode namijenjene poboljšanju općeg stanja i zdravlja korisnika.

MISIJA

Naš je zadatak osigurati našim kupcima i krajnjim korisnicima svih dobnih skupina, sigurne i kvalitetne proizvode koji će ispuniti njihova očekivanja. Nudimo proizvode partnera koji su ujedno i svjetski poznati brendovi na području dermokozmetike, higijene i zaštite nosne sluznice i dodataka prehrani na bazi prirodnih, biljnih i inovativnih sastojaka. Posebno brinemo o potrebama dojenčadi i male djece. Naš je fokus na razvoju različitih kanala informiranja. Koristimo se oglašavanjem u medijima, digitalnim marketingom, a naši zaposlenici obilaze ljekarne i specijalizirane prodavaonice kao mjesta prodaje naših proizvoda, spremni su pružiti svaku informaciju i odgovoriti na upit. Stoga osobitu pozornost posvećujemo edukaciji zaposlenika u modernim tehnikama komunikacije, ali se brinemo i opskrbljujući ih modernim sredstvima za rad koja čine automobili, sredstva mobilne komunikacije, osobna prijenosna računala te pohađanje tečajeva i sudjelovanje na stručnim edukacijama. Zaposlenici također moraju biti zadovoljni svojim materijalnim statusom i osjećati se punopravnim članovima tima, sudjelovati u kreiranju poslovnih politika, inovativnih i novih proizvoda. Prema identificiranim potrebama naših kupaca i korisnika, spremni smo razvijati nove vlastite proizvode.

STRATEGIJA

Strategija kompanije usmjerena je na organski rast, na razvoj, licenciranje i distribuciju proizvoda koji nedostaju na tržištu. Primjer toga je proizvod HelPyRed koji smanjuje volumen patogene i kancerogene bakterije Helicobacter pylori. U razvoju i dizajniranju proizvoda prvenstveno vodimo računa o kvalitetnim sirovinama iz pouzdanih izvora. Težimo unapređenju poslovnih odnosa, osobito s lokalnim partnerima koje ohrabrujemo na podizanju razine kvalitete proizvodnje. Svojim kupcima nudimo podršku u pozicioniranju proizvoda na tržištu kroz različite zajedničke promotivno-edukacijske akcije. Također nastojimo utjecati na partnere čije proizvode distribuiramo, kako bi prilagodili i razvijali proizvode u skladu sa zahtjevima naših kupaca. Kako bismo unaprijedili kvalitetu poslovanja, uvodimo nove alate u sustavu kvalitete; ISO 9001 u cjelokupnom poslovanju koje uključuje veleprodaju, maloprodaju i proizvodnju, HACCP u proizvodnji, DDP u poslovima distribucije. Strategija diferenciranja portfelja proizvoda, a čine ga medicinski proizvodi, nutraceutici i dodaci prehrani, kozmeceutici i dermatološka kozmetika, zdrava hrana te proizvodi za njegu novorođenčadi, dojenčadi i male djece, čini Pharmatheku Consult prepoznatljivom i na regionalnom tržištu.

Dokument:

Vizija, misija i strategija

Revizija 01/01, kolovoz 2019.

Politika kvalitete

Trgovačko društvo Pharmatheka Consult jedna je od vodećih tvrtki na području Republike Hrvatske u segmentu zastupanja proizvođača, distribucije i veleprodaje medicinskih i farmaceutskih proizvoda, dodataka prehrani i biljnih pripravaka (nutraceutika), dermokozmetike i kozmetičkih proizvoda (kozmeceutika) te proizvoda za hranjenje i njegu dojenčadi i male djece.

Definiranjem politike sustava upravljanja kvalitetom opredijelili smo se za sustavno i učinkovito upravljanje kvalitetom proizvoda renomiranih proizvođača koje zastupamo i čije proizvode distribuiramo, a osobito svih vlastitih proizvoda i usluga koje pružamo svojim kupcima i krajnjim korisnicima.

Kvalitetom i pouzdanošću usluge koju pružamo želimo proširiti tržište našeg djelovanja, a svim našim poslovnim partnerima ponuditi i osigurati dugotrajnu poslovnu suradnju. Poslovna suradnja uvijek ima najmanje dvije strane, a naša je želja kontinuirano raditi na poboljšanjima, kako bi obje strane bile u potpunosti zadovoljne. Kvalitetan proizvod i usluga, brzina isporuke, profesionalnost i uslužnost našeg osoblja ključne su odrednice u prepoznavanju Pharmatheke Consult d.o.o. kao kvalitetnog i pouzdanog partnera.

Primjenom načela i zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015 težimo ostvarenju stalnih poboljšanja, kroz unaprjeđivanje poslovnih procesa unutar tvrtke i kroz dobru koordinaciju svih poslovnih procesa. Samo tako možemo biti sigurni da podižemo razinu ukupne kvalitete poslovanja. Sustav upravljanja kvalitetom temelji se na načelima usmjerenosti prema zadovoljavanju postavljenih zahtjeva i ispunjavanju očekivanja kupaca i korisnika. Naš glavni fokus je kvaliteta i sigurnost svih proizvoda iz prodajnog asortimana, a osobito kvaliteta i sigurnost naših vlastitih proizvoda, što je ujedno i preduvjet za razvoj optimalnih partnerskih odnosa s kupcima i korisnicima proizvoda.

Naši kupci i korisnici imaju povjerenje u nas, ali isto tako i u proizvode koje nudimo na tržištu, bez obzira radi li se o proizvodima naših partnera koje zastupamo ili o našim vlastitim proizvodima. Smatramo da je za postignuto povjerenje zaslužna upravo kvaliteta. Stoga nam kvaliteta predstavlja platformu za postizanje održivog rasta i razvoja. Povjerenje temeljeno na kvaliteti, ugledu i visokim standardima koje postavljamo od 1996. godine, kada je tvrtka osnovana, naše je osnovno opredjeljenje u svakodnevnom radu i u svim segmentima poslovanja.

Uspjeh našeg poslovanja ovisi o zadovoljstvu naših kupaca i korisnika proizvoda i usluga. Stoga nam je izuzetno važno udovoljiti zahtjevima i potrebama kupaca, a dodatno kreativnim rješenjima i inovativnim sastojcima proizvoda još i nadmašiti njihova očekivanja. Samo uz zadovoljnog kupca možemo zauzeti poziciju vodeće tvrtke na području na kojem poslujemo, zadržati izgrađenu reputaciju i stečenu prepoznatljivost.

Naša trajna obaveza upravo je kvaliteta naših proizvoda. Stoga sustav upravljanja kvalitetom, uspostavljen prema normi ISO 9001:2015, održavamo uz osiguravanje bezuvjetne sukladnosti svih naših proizvoda s primjenjivim zakonskim propisima i zahtjevima kupaca i krajnjih korisnika. U tom cilju neprekidno radimo na edukaciji svih naših zaposlenika, kao i na izgradnji i jačanju svijesti o tome koliko je kvaliteta važna.

Veliku pozornost poklanjamo kontinuiranom ulaganju u osposobljavanje, izobrazbu i napredovanje zaposlenika. Jedino motivirani i zadovoljni zaposlenici, njihovo znanje i iskustvo te njihov odgovoran odnos prema poslu mogu dati najbolje rezultate.

Pharmatheka Consult će i ubuduće sve upravljačke odluke donositi na načelima dobrog upravljanja koje se zasniva na uvažavanju stvarnih i mjerljivih činjenica, na argumentima, pravodobnom informiranju, uključivanju svih zainteresiranih strana te redovitom analiziranju učinaka svih donesenih odluka.

Uprava Društva:
Danijela Kovačević, predsjednica uprave

Dokument:

Politika kvalitete

Revizija 01/01, rujan 2019.

SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Otvorena na adresi
Bistranska 93,
Poljanica Bistranska.

Telefon: (01) 45 55 853
Radno vrijeme prodavaonice: Ponedjeljak - petak od 8 do 16 h
Subota i nedjelja - zatvoreno
STERIMAR
Nova web stranica AURAXOL
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Proizvodi iz asortimana Pharmatheka Consult mogu se naručiti putem internetske trgovine.
Sve proizvode iz asortimana dodataka prehrani, kozmetičkih proizvoda i dječjeg pribora možete naručivati putem internetske trgovine www.pharmashop.hr. Medicinske proizvode Sterimar i sve ostale proizvode iz našeg asortimana možete naručivati putem mrežnih stranica ljekarni koje, osim klasične ljekarničke prodavaonice, imaju vlastitu internetsku trgovinu.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.